Jubilej za VW Caddy

Trideset godina modela Volkswagen Caddy

Uprkos neizvjesnijoj situaciji na tržištu i općoj ekonomskoj krizi, marka Volkswagen privredna vozila, u saradnji sa svojom prodajno-servisnom mrežom,  i dalje ostvaruje veoma dobre rezultate prodaje i rast tržišnog učešća.

Uporedimo li, naime, period januar – oktobar 2011. sa istim periodom ove godine, tada proizilazi da je  tržišno učešće marke zadržano na nivou od 33 %, iako se u međuvremenu desio značajan pad ukupnog tržišta novih privrednih vozila od preko 20%.

Kada su u pitanju rezultati po segmentima, posebno se ističe Volkswagen Caddy.  Inače, popularni Caddy ove godine obilježava značajan jubilej – 30 godina postojanja. Model Caddy najprodavanije je gradsko dostavno vozilo kako u Evropi tako i u BiH. Upravo zato marka Volkswagen privredna vozila BiH želi sa svojim kupcima na dostojan način obilježiti  ovaj veliki jubilej i dobre rezultate prodaje. U sklopu obilježavanja 30.-tog rođendana modela Caddy, Volkswagen je za svoje kupce pripremio specijalne cijene, po kojim se Caddy već dva mjeseca nudi na našem tržištu pod posebnim uslovima.

Prodaja Caddyja u oktobru prošle godine obuhvatala je 19 vozila, da bi u  istom mjesecu 2012. na tržište bilo plasirano čak 30 novih Caddyja. Samo u posljednja dva mjeseca našim kupcima je isporučeno 60 novih Caddyja. Akcija će trajati do 31.12.2012.

Cilj branda Volkswagen privredna vozila BiH, kao lidera u prodaji novih dostavnih vozila na tržištu BiH, je da kupci napuštaju naše autokuće s osmjehom na licu jer su u potpunosti zadovoljni našim proizvodima i pruženim uslugama.

Kategorije: Vijesti