Nova Opel Corsa stiže krajem godine

Nova Opel Corsa stiže krajem godine

Opel je objavio prvu skicu svjetala nove Corse, ali i otkrio neke bitne činjenice o novom modelu.

Opel će krajem ove godine predstaviti novu generaciju Corse. Radi se o šestoj generaciji malog Opelovog gradskog modela. Prije samog predstavljanja Opel je odlučio javnosti pokazati kako će izgledati svjetla nove generacije Corse.

Nova Corsa imat će prepoznatljivi svjetlosni potpis kakva već imaju Insignia, Grandland X, Crossland, a bit će dostupna i IntelliLux LED Matrix tehnologija. Opel kroz sve svoje nove modele naglašava inovativna LED svjetla ne zasljepljuju.

„Ove godine slavimo 120 godina proizvodnje automobila, a time i 120 godina inovacija za sve. Uvijek smo nastojali učiniti vrhunske tehnologije dostupnima svima. To je naša misija i motivacija koja se posebno odnosi na vrlo popularne modele, kakav je Opel Corsa”, rekao je glavni izvršni direktor Opela Michael Lohscheller.

Još jedna novost koju donosi nova Corsa je potpuno električna izvedba. Izvršni direktor Opela obećava da će cijena biti konkurentna: „S novom Corsom učinit ćemo električnu mobilnost dostupnom mnogim kupcima – bit će to pravi električni automobil za običnog čovjeka.“

Kategorije: Vijesti