Opel Corsa je prava ikona stila: 40 godina u središtu pažnje

Opel Corsa

Opel Corsa je prava ikona stila: 40 godina u središtu pažnje

Opel Corsa predstavljena je 1982. godine i od tada do danas oduševljava kupce svojim elegantnim dizajnom i funkcionalošću.

Kaže se da život počinje u 40-oj, a isto vrijedi i za najprodavaniji model, Opel Corsu, koja ove godine slavi 40-u obljetnicu od izlaska na cestu. Corsa je svojom premijerom 1982. pokrenula revoluciju u klasi malih automobila i postavila temelje budućeg uspjeha. Do danas je više od 14 milijuna primjeraka izašlo iz tvornice. Danas je ovaj bestseler u svojoj šestoj generaciji i potražnja je ogromna kao i uvijek, posebno za potpuno električnom Corsom-e.

Kad je prva generacija Corse stigla na tržište, odmah je oduševila kupce uglatim oblikom i neuobičajeno elegantnom unutrašnjosti – posebno kariranim presvlakama za sjedala koje su sada ponovno u ponudi.

Opel Corsa 40 godina

Ljubitelji mode uskoro će moći pokazati svoju sklonost prema tom bezvremenskom uzorku noseći čarape s kariranim uzorkom koje će u ograničenoj količini biti dostupne putem trgovine Opel Lifestyle Shop. Posebno dizajnirana obljetnička kutija sadrži četiri para udobnih čarapa koje će sigurno privlačiti poglede. Obožavatelje će oduševiti uzorak originalne izvedbe Corse A, kao i drugi suvremeniji uzorci. Ukrašen ovim elegantnim odjevnim predmetima, ponosni nositelj uvijek će biti savršeno moderan – kao i sama Opel Corsa.

Moderna interpretacija originalnih kariranih sjedala Corse budi apetit za modnim dodacima s tim uzorkom. Kupci i prijatelji marke mogu očekivati brojne uzbudljive vijesti o proslavama Opelove 160. godišnjice i 40 godina Opel Corse.

Kategorije: Vijesti