Peugeot servisna akcija

Velika servisna akcija u ovlaštenim Peugeot servisima

Peugeot BiH ponovo će obradovati sve vozače Peugeot vozila novom servisnom akcijom koja će trajati do 19.11.

Vozači Peugeot vozila imaju priliku da u akcijskom periodu ostvare popust od 15% na kupovinu i ugradnju rezervnih dijelova: diskovi, disk pločice, set zupčastog remena (remenje, španeri, vodene pumpe) i permant.

„Peugeot stručnjaci su na raspolaganju svim vlasnicima vozila sa znakom lava a podsjećam da jedino ugradnja originalnih rezervnih dijelova kao i korištenje usluga ovlaštenog servisa produžavaju radni vijek vozila. Peugeot odobrava 1 godinu garancije za dijelove ugrađene u ovlaštenim servisima a za osvježen izgled i unaprijeđenu funkcionalnost vozila, pripremili smo poseban popust od 20% na kupovinu dodatne opreme (krovni prtljažnici, nosači za skije, lanci).“, istakao je Alija Šošević, voditelj postprodaje firme Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Kod većine ovlaštenih Peugeot servisera obezbjeđeni su povoljni uslovi za kupovinu zimskih guma. Peugeot savjetuje sve vozače da prije ulaska u zimu urade kontrolu vozila te da od 15.11. poštuju zakon o obaveznom posjedovanju zimske opreme.

Kategorije: Vijesti