Testiraj Hyundai i Osvoji put na Euro!

Testiraj Hyundai i Osvoji put na Euro

Testiraj Hyundai i Osvoji put na Euro!

Hyundai kao oficijelni sponzor europskog prvenstva organizuje nagradnu igru „Testiraj Hyundai i osvoji put na Euro!“  Kako učestvovati u nagradnoj igri, zabaviti se, osvojiti prigodne poklone?

U nagradnoj igri učestvujete prijavom na link koji se nalazi Hyundai web stranici, fcb profilu –http://www.hyundaibh.ba/testiraj_hyundai_i_osvoji_put_na_euro/ il posjetom jednom od ovlaštenih Hyundai prodajnih centara u Bosni i Hercegovini.

Testirajte Hyundai, možda baš vi odete na jednu od utakmica europskog prvenstva i doživite ekskluzivni hospitality program Hyundaia. Ekskluzivni hospitality program podrazumjeva put za dvije osobe na jednu od utakmica koja će se igrati u Lyonu, avionske karte, hotelski smještaj sa hranom i boravak u VIP Hyundai loži tokom boravka na stadionu. Utješne nagrade podrazumjevaju poklon pakete koji se sastoje od  Adidas replike oficijalne lopte prvenstva, ekskluzivnih Euro Cup privjesaka i sl. Hyundai je pored glavnih nagrada za sve učesnike obezbijedio prigodne poklone.

Nagradna igra trajat će od 15 marta do 10. maja 2016. godine, a izvlačenje će biti obavljeno u prostorijama Hyundai centra Sarajevo, Bare, Šip! Testne vožnje će se nastaviti obavljati i nakon izvlačenja glavnih nagrada do kraja prvenstva.

Pozivamo sve učesnike koji su zainteresirani da osvoje ovo jedistveno putovanje da se prijave i osjete čari Hyundaia. Napominjemo da se Hyundai ovlašteni prodajni centri u Bosni i Hercegovini nalaze u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Doboju i Brčkom.

Kategorije: Vijesti