Volkswagen razmišlja o ID.3 kabrioletu

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

Volkswagen razmišlja o ID.3 kabrioletu

Volkswagen je u fazi razmatranja da svoj električni ID.3 model ponudi u kabriolet izvedbi. To bi ujedno bio i prvi električni kabriolet proizveden od strange Volkswagena. Prije nego su se pojavili crteži kabrio verzije, u javnosti su kružili digitalni crteži i eventualnog karavana.

Njemački proizvođač automobila trenutno ima pune ruke posla kako bi pripremio mnoštvo električnih vozila sa ID oznakom, ali njegovi dizajneri su pronašli malo slobodnog vremena za skiciranje ID.3 modela u kabriolet izvedbi.

Slike automobila podijelili su na društvenim mrežama izvršni direktor Volkswagen grupe Herbert Diess i izvršni direktor Volkswagenovih putničkih automobila Ralf Brandstätter.

Volkswagen ​​ID.3 kabriolet nacrtan je kao model sa dvoje vrata, te ima još neke manje promjene u odnosu na standardni model koji se proizvodi. Izmjene su napravljene i na zadnjim svjetlima. Iako ima samo dvoje vrata, automobil i dalje ima četvero sjedišta, ali mjesta na zadnjoj klupi ima prilično malo.

Jedini kabriolet koji trenutno proizvodi Volkswagen je T-Roc Cabriolet. Obzirom da se Volkswagen okreće potpunoj elektrifikaciji, nije nemoguće da se ovaj model nađe u serijskoj proizvodnji.

Kategorije: Vijesti