Predstavljen novi Audi TTS Coupe

Audi TTS Coupe 2014 - 01

Predstavljen novi Audi TTS Coupe

Predstavljena je nova generacija Audi TTS modela! U okviru novog Audi TT i TTS modela Audijevi dizajneri obezbjedili su modernu interpretaciju linija originalnog TT modela iz 1998. godine koje su obogaćene brojnim dinamičkim unaprjeđenjima.

Audi TTS Coupe 2014 - 02

Novi Audi TTS Coupe dug je 4,18 metra i ima međuosovinsko rastojanje od 2,51 metra. Prednjim krajem vozila dominiraju horizontalne linije, sa single-frame rešetkom motora koja je široka i ravna.

Audi TTS Coupe 2014 - 03

Audi u okviru TTS modela nudi prednja svjetla u LED ili Matrix LED tehnologiji. Matrix LED svjetala imaju snažan svjetlnosni snop, a prave ga pojedinačne male diode čij je rad sinhroniziran sa sočivima ili reflektorima. U zavisnosti od uslova, diode se aktiviraju i deaktiviraju odnosno zatamnjuju individualno.

Audi navodi da Matrix LED svjetla imaju prednost u smislu da je uvijek obezbjeđena odgovarajuća preciznosti i jačina svjetlosti, a veličina osvijetljenog polja automatski se prilagođava trenutnim uslovima na cesti.

Audi TTS Coupe 2014 - 04

Kada se vozilo gleda sa strane, više detalja namjero budi uspomene na klasičan dizajn prve generacije Audi TT modela. Na zadnjem dijeluautomobila horizontalne linije naglašavaju sportski dizajn novog Audi TT i TTS modela.

Audi TTS Coupe 2014 - 05

Audi TTS model opremljen je sa vrhunskim TFSI motorima. Tri četvorocilindarska turbo motora sa direktnim ubrizgavanjem nude od 184 do 310 KS, uz visoku ekonomičnost u potrošnji goriva u odnosu na motore koji su bili u prethodnoj generaciji. Doprinos u smanjenju potrošnje goriva dao je Start-Stop sistem koji je dio standardne opreme ovog modela.

Audi TTS Coupe 2014 - 06

Kategorije: Sportisti