Volkswagen Buba R-Line

Volkswagen Buba R-Line

Po uzoru na ostatak game koji je već dobio ovaj tretman još jedan narodni auto dobio je niz dodataka sa R-Line potpisom. Naime radi se o Bubi R-Line, a dodaci su dostupni svakom vlasniku Bube u Europi koji su zasnovani na Sport paketu opreme a dostupni su u dvije cjeline – jedan koji mijenja vanjski izgleda automobila i drugi koji nadopunjuje unutrašnjost.

Takođe tu su i novi 18-colni točkovi, pa tako R-Line paket donosi samo kozmetičke promjene. Tako novim vanjskim detaljima možete opremiti bilo koju od novih Buba Sport i to za oko 1400 eura. Ovaj paket dodataka donijet će vam agresivniji prednji branik sa drugačijom maskom i svjetlima za maglu, te stražnji branik s difuzorom. Tu su i kromirani elementi na prednjoj masci, drugačije podnice i retrovizori u boji automobila. Za one više zahtijevne ostavljena je opcija 19-colnih točkova uz nadoplatu.

Drugi R-Line paket koji pak uređuje unutrašnjost automobila donosi vam nova sportska sjedišta izrađena od materijala koji diše, kožni sportski upravljač sa R-line logom, drugačije ručice mjenjača, parkirne kočnice i crne detalje na vratima i prednjoj konzoli. Taj paket dodataka u Njemačkoj košta oko 1800 eura. Svi ovi dodatci dostupni samo uz Sport varijanti Bube koja je dostupna sa 1.4-litrenim TSI, 2.0-litrenim TSI i 2.0-litrenim TDI motorom sa 160, 200 i 140 KS snage.

Kategorije: Automobili