Novi Peugeot Boxer: Kvalitet za uspješno poslovanje

PEUGEOT BOXER 2014

Novi Peugeot Boxer: Kvalitet za uspješno poslovanje

Novi Peugeot Boxer je nastavak ofanzive francuskog proizvođača na tržište lakih komercijalnih vozila, gdje već sada zauzima visoku poziciju u pogledu kvaliteta i ekonomičnosti.

Pouzdanost i trajnost novog Boxera dokazana je posebnim testovima kao što je izloženost na temperaturama od -20ºC do + 40ºC u periodu od 1.500 sati zbog osiguravanja otpornosti na starenje komponenti i materijala koji se koriste. Posebna pažnja je posvećena kontroli kvaliteta sa više od 1.800 kozmetičkih i funkcionalnih provjera na svakom vozilu.

Novi Peugeot Boxer nudi širok izbor opreme omogućavajući da kabina svakog vozila postane mobilni ured te se u ponudi može pronaći i novi asortiman audio sistema sa DAB digitalnim sistemom koji nudi Bluetooth bežičnu konekciju te USB port.

Troškovi održavanja novog modela su među najnižima na tržištu zahvaljujući većim kočnicama za poboljšanje performansi, te dobra raspodjela težine i prednji pogon koji omogućavaju korištenje standardnih guma od 15″ koje su najekonomičnije na tržištu.

Usavršavajući segment komercijalnih vozila Peugeot svojim poslovnim korisnicima nudi vozilo koje je dizajnirano da zadovolji sve potrebe i zahtjeve te nije samo sredstvo transporta već i sastavni dio  svakog efikasnog poslovanja.

Novi Peugeot Boxer će biti uskoro dostupan i na našem tržištu.

Kategorije: Komercijalna vozila