BMW sportska kolekcija – Za ljude u pokretu

bmw jakne

BMW sportska kolekcija – Za ljude u pokretu

BMW je kao brend, oduvijek bio vezan za sport, pa je kolekcija sportske odjeće i opreme nešto što se sasvim prirodno nameće, samo po sebi. Bilo da se radi o torbama, jaknama ili majicama, elegantan stil je prepoznatljiv, jer su upravo to artikli koje susrećemo svakodnevno.

BMW Athletics Collection donosi moderan dizajn i multifunkcionalne detalje, a kolekciju čine muške i ženske jakne i vjetrovke, ergonomskog kroja. Idealne su za život u pokretu, šetnju ili trening. Napravljene su od kvalitetnih materijala, a posebno je interesantno da se rukavi po potrebi mogu skinuti.

BMW golf torba

BMW Motorsport Collection, unosi dizajn i elemente sa sportskih takmičenja, što se posebno odnosi na izbor boja. Kolkeciju čine muške i ženske „Soft shell Jacket“ jakne sa podignutom kragnom i ojačanjima na ramenima, te unisex kabanice koju pružaju dobru zaštitu od kiše. Također tu su je sat (Motorsport ICE Watch Steel Chrono) sa vodootpornim kaišem, upečatljivim kazaljkama, vodonepropusan do dubine od 100 m, kao i unisex sunčane naočale, sa polikarbonatnim staklima te UV-A, UV-B i UV-C zaštitom.

BMW Golfsport Collection namijenjena je ljubiteljima golfa. Kolekciju čine muške i ženske Polo majice, te torba Golfsport Carry Bag, napravljena od vodonepropusnog materijala (Aqua Tech), sa 7 štapova, te 5 vanjskih i 2 unutrašnja džepa.

BMW functional luggage je kolekcija torbi, neophodnih za putovanja i slobodno vrijeme. Posebno se izdvajau ruksak i torba za laptop (Messenger Bag).

Cijene 

BMW Athletics Performance Functional Jacket for women: 145,00 Eura
BMW Athletics Performance Functional Jacket for men: 130,00 Eura
BMW Athletics Sports Wind Jacket, women and men: 100,00 Eura
BMW Motorsport Soft shell Jacket, women and men: from 130,00 Eura
BMW Motorsport Sunglasses, unisex: 95,00 Eura
BMW Motorsport ICE Watch Steel Chrono, unisex: 200,00 Eura
BMW Motorsport Rain Jacket, unisex: 69,00 Eura
BMW Golfsport Polo Shirt, women and men: 59,00 Eura
BMW Golfsport Carry Bag: 280,00 Eura
BMW Rucksack: 110,00 Eura
BMW Messenger Bag: 89,00 Eura
BMW Bag: 99,00 Eura

bmw sat

Kategorije: Lifestyle