BMW X3 uskoro će dobiti osvježenje

BMW X3

BMW X3 uskoro će dobiti osvježenje

BMW X3 treće generacije nakon četiri godine od predstavljanja dobit će nadogradnju, a njegova premijera očekuje se kasnije u toku ove godine.

Do premijere ostalo je još dovoljno vremena da minhenska kompanija nastavi provoditi testove osvježenog premium kompaktnog crossovera. Posljednja serija špijunskih snimaka prikazuje manje prikriveni prototip na javnim putevima, s manje kamuflaže na rešetki koja se čini otprilike iste veličine i oblika kao prije.

Promijene su napravljene na prednjoj svjetlosnoj grupu i na braniku koji ima nešto manju donju masku i zaobljene bočne usisnike zraka. Zadnja svjetla imaju vrlo sličan oblik, ali grafika je vjerojatno nova. Branik bi također trebao dobiti neke minimalne promjene.

Unutrašnjost je skrivena, ali se očekuje novi infotainment sistem koji bi trebao dobiti malo veći ekran i revidiranim iDrive kontroler i ručicu mjenjača.

Ne očekuju se bilo kakve dramatične nadogradnje pogonskih sklopova, pa će ponuda ostati manje-više ista. Benzinski, dizelski i priključni hibridni agregati bit će i dalje u ponudi.

Kategorije: Vijesti