Volkswagen Polo City – Specijalna ponuda

Volkswagen Polo City – Specijalna ponuda

Razmišljate li o novom automobilu, ovo je posebna ponuda koja će Vas potaknuti da stisnete gas. Porsche BH, uvoznik za Volkswagen vozila u BiH, nudi ekskluzivnu ponudu za kupovinu specijalnog modela Polo City. Uz atraktivan način finansiranja u saradnji sa Porsche Leasingom, svoje novo vozilo možete odvesti uz nikada povoljniju cijenu. 

U Volkswagen salonima upravo započinje ponuda za specijalni model Polo City pod sloganon „Želite uštedu, kupovinu na rate i kasko gratis? Može! Volkswagen Polo City“. Naime, u ovoj super ponudi nudimo Volkswagen Polo za 19.900 KM do registracije, uz mjesečnu ratu od 199 KM i 2 godine gratis kasko osiguranje u saradnji sa Porsche Leasingom.

Dakle, puno je razloga za kupovinu, a ušteda od 3.900 KM je jedan od njih. 

„VW Polo je jedan od njemačkih bestsellera, a u BiH jedan od najtraženijih automobila na tržištu. Slično Golfu, Polo se vremenom nametnuo kao predvodnik klase manjih gradskih vozila, ali ga i pored toga odlikuje prostranost koja je inače svojstvena kompakt klasi vozila, nivo opremljenosti i općenito ponuda dodatne opreme, te sigurnosni sistemi kojima se može pohvaliti malo koji konkurentski model. Ipak, njegov najjači adut ostaje ekonomičnost, bilo da je riječ o potrošnji, troškovima servisiranja ili bilo kojem drugom trošku koji se javlja tokom eksploatacijskog vijeka automobila.“, izjavio je Ismir Omeragić, brend menadžer za Volkswagen putnička vozila. 

Posjetite Volkswagen prodajne salone, informirajte se i odaberite svoj automobil.

Više informacija na: www.volkswagen.ba

Kategorije: Vijesti