CARLANDER: Pet godina sa vama

5-godina-sa-vama-carlander

CARLANDER: Pet godina sa vama

CARLANDER | auto moto portal, produkt vizije grupe profesionalaca koji su svoju ljubav prema auto-moto sportu pretočili u vizuelno dopadljiv i sadržajno obuhvatan portal pristupačan svim ljubiteljima navedene discipline, početkom oktobra slavi prvih pet godina postojanja.

Portal je počeo sa radom 1. oktobra 2011. godine i od tada ga je posjetilo 1,5 miliona posjetilaca. Objavili smo 5.000 specijaliziranih članaka o automobilizmu, izvještavali sa svih bitnih evropskih sajmova (Ženeva, Frankfurt, Pariz) i testirali preko 100 modela novih automobila.

Posjećenost portala, podrška koju portal uživa od strane predstavnika renomiranih proizvođača automobila, i opšta informisanost građana o njegovom postojanju, govore u prilog činjenici da CARLANDER prati aktuelne trendove u izvještavanju iz svijeta auto moto sporta, koji je podjednako prihvaćen od strane vrsnih poznavalaca automobilske industrije, kao i ljudi kojima je potrebna tek ‘informacija više’.

Vjerujemo da ćete  i u budućnosti nastaviti da odajete priznanje za zalaganje cijelog CARLANDER tima intenzivno posjećujući naš portal, jer spona koja nas povezuje – ljubav prema automobilima, motocikima i sportu, nije stvar prolazne prirode nego životno opredjeljenje.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj podršci i radujemo se našim novim susretima na www.carlander.ba.

 

Kategorije: Vijesti