Nissan face u gradu

Nissan crossoveri su najveće face u gradu

Nissan je za ljubitelje svojih crossover modela, po kojima je svjetski prepoznatljiv automobilski brend, pripremio novu posebnu ponudu. Pod sloganom „Nissan crosoveri. Najveće face u gradu“, popularni modeli Juke, Qashqai i Murano sada dolaze uz dodatni set aluminijskih felgi i zimskih guma gratis.

Na ovaj su način tri Nissanova crossover modela potpuno spremna za nadolazeće jesenje i zimske dane, a potencijalni kupci su oslobođeni dodatnog troška nabavke zimskih guma, dok aluminijskim felgama dodatno naglašavaju atraktivnost svojih vozila.

U ovoj posebnoj akciji, Nissan Juke, okretni gradski crossover prepun energije, koji nigdje ne prolazi nezapaženo, dostupan je već od 28.500 KM. Nissanov neobični gradski crossover model Juke, ostavlja dubok trag u automobilskoj industriji i mijenja klasično poimanje automobila.

Zanimljiv izbor je i kompaktni Qashqai, neprikosnoveni tržišni lider u segmentu, sa početnom cijenom od 32.400 KM. Kao začetnik inovativne crossover kategorije vozila, Qashqai je zahvaljujući originalnom dizajnu, bogatoj opremi i nenadmašivom omjeru uloženo-dobiveno, već osvojio kako svjetsko, tako i domaće automobilsko tržište.

Ponuda uključuje i jedinstveni Murano, koji osvaja svojom vrhunskom opremom i snagom po cijeni već od 89.000 KM. Za tu cijenu dobija se dizelska verzija pokretana 2.5 litarskim četverocilindrašem sa 190 KS, koji u kombinaciji sa šestostepenim automatskim mjenjačem, nudi perfomanse u skladu sa atraktivnim vizuelnim nastupom ovog automobila. Spomenimo da dizelska verzija, koja ima istu cijenu kao i verzija pokretana 3.5 V6 benzincem, kupcima Murana pored tradicionalnih kvaliteta, nudi dodatni užitak u manjoj potrošnji i visokim rezervama obrtnog momenta.

Vrijedi istaknuti da ponuda vrijedi i na druge odabrane Nissan modele.

Za više informacija posjetite ovlaštene Nissan trgovce za područje BiH u Banja Luci (Union Auto), Mostar (Guma M), Sarajevo (Autohit), Tuzla (Guma T) i Vitez (AC Ovnak) ili www.nissan.ba.

Kategorije: Vijesti