ROAD SHOW 2013

Peugeot Road Show 2013

Peugeot road show

Peugeot ROAD SHOW 2013 počinje ove godine 3.5. u Brčkom i nastavlja se kroz još sedam gradova u kojima će biti predstavljeni najnoviji Peugeot modeli uz mnogobrojna iznenađenja za posjetioce.

“Već četvrtu godinu za redom organizujemo Peugeot ROAD SHOW s ciljem da posjetimo što veći broj gradova i omogućimo građanima cjelodnevno druženje sa Peugeot-om. Svi posjetioci će imati priliku da testiraju naše najnovije modele, te da se zabave uz iznenađenja i nagradne igre.  Ovaj put imamo i stazu za mališane tako da će i oni imati priliku da se provozaju u dječijem Peugeot vozilu. Kao i svake godine za sve zainteresovane smo pripremili posebne uslove finansiranja i ROAD SHOW cijene”, istakao je Denis Mašić, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Nakon Brčkog, lavoska turneja se nastavlja u Bijeljini 4.05., zatim putuje u Banjaluku 11.05., u Mostar 17.05., u Sarajevo stiže 18.05., u Tuzlu 24.5., dan poslije u Zenicu i završava u Bihaću 1.06.

Kategorije: Vijesti