Opel Captiva 2013.

Nova Opel Captiva 2013.

opel captiva 2013

Široko priznat kao kreator čitavog SUV segmenta sa modelom Suburban iz 1935. godine, Chevrolet ima preko 75 godina iskustva u dizajniranju sjajnih sportsko-terenskih vozila. Na sajmu automobila u Ženevi u 2013. godini, ovaj brand će po prvi put predstaviti redizajnirano izdanje svog kompaktnog Captiva SUV-a u Evropi.

Nova Captiva donosi nekoliko promjena na prednjem i zadnjem dijelu vozila, uključujući i novo LED zadnje svjetlo, uglaste hromirane krajeve ispušnih cijevi, i remodeliran branik. U gornjem prednjem dijelu, model nosi niži branik, novu masku hladnjaka, kao i restilizovane farove. Nove 18 inčne aluminijumske felge dodatno poboljšavaju pojavu Captive na putu.

Captiva će sada posjedovati paljenje motora bez ključeva kao standardnu karakteristiku. U unutrašnjosti, vozilo donosi nove boje sjedišta, nove materijale, viši nivoi opreme donosi kožna sjedišta, a restilizovana je oprema instrument ploče. Dvozonski klima uređaj, ledeno-plavo ambijentalno osvjetljenje i grijanje zadnjih sjedišta obezbjeđuju čak i veću udobnost.

Ponudivši do sedam sjedišta, kao i dodatne opcije za udobnost, restilizovana Captiva je tipičan SUV za porodicu. Chevrolet će dodatno podići ljestvicu lansiranjem Trax modela u junu, njenog konkurenta u popularnom i brzo rastućem segmentu malih SUV modela. Trax će biti u ponudi sa prednjim pogonom i pogonom na sva četiri točka.

“Sa modelima Captiva i Trax, Chevrolet će u Evropi ponuditi dva veoma upadljiva SUV vozila, oba sa karakteristikama čuvenog Chevrolet dizajna”, tvrdi Suzan Dokerti, predsjednica i generalni direktor Chevroleta i Cadillaca za Evropu.

“Trax kombinuje agilnost malog automobila i raznovrsnost SUV-a, čime postaje savršen za današnje urbane korisnike. Veća i snažnija Captiva ima pojavu modela više klase. Captiva je idealan saputnik za one koji žele avanturu, ali im je potrebno više prostora, sposobnosti i te dodatne nijanse udobnosti“, dodala je Dokerti.

opel captiva 2013_

Kategorije: Automobili