Predstavljen novi DS 4 i DS 4 Crossback

DS 4 Crossback 2015 - 01

Predstavljen novi DS 4 i DS 4 Crossback: Pohod DS marke na segment vrhunskih kompaktnih limuzina

Jedan model, dvije različite izvedbe i novi prednji kraj. Jedinstven stil koji se temelji na snažnim, prepoznatljivim elementima, jedinstvenim za marku DS. Još više napredne tehnologije i još više profinjenosti do najsitnijih detalja… Novi DS 4 i DS 4 Crossback su rođeni.

DS 4 od svog je lansiranja prodan u 115.000 primjeraka, a sada mu novi uzlet daju novi DS 4, dinamična i elegantna kompaktna limuzina za klijente koji su u potrazi za doživljajima i užitkom u vožnji, te nova jedinstvena izvedba DS 4 Crossback pustolovnog i profinjenog izgleda s povišenim podvozjem.

DS 4 Crossback 2015 - 04

Ta dvostruka ponuda odgovor je marke DS na očekivanja klijenata segmenta vrhunskih kompaktnih limuzina. Taj je segment obogaćen pojavom novih izvedbi snažnog karaktera. Crossoveri sada čine 30 % tržišta vrhunskih kompaktnih limuzina.

DS 4 Crossback 2015 - 05

DS utjelovljuje avangardan duh. Kod modela DS 4, taj se duh odražava u našoj ponudi dviju izvedbi: nove vrhunske kompaktne limuzine i jedinstvene karoserijske izvedbe: DS 4 Crossback, pustolovnog i uglađenog stava. Takvom komplementarnom ponudom marka DS potvrđuje svoj cilj i ispunjava očekivanja klijenata”, Yves Bonnefont, glavni direktor marke DS.

DS 4 Crossback 2015 - 10

Fluidne, dinamične i elegantne linije, kromirani elementi na karoseriji, snažni i učinkoviti motori… Novi DS 4 ima sve adute vrhunske limuzine, a dvobojna kombinacija karoserije i krova donosi mu dašak osobnosti, što je jedinstvena ponuda u tom segmentu. Svojom profinjenom i ekskluzivnom unutrašnjosti koja se može još više personalizirati, Novi DS 4 nameće se kao dostojan nasljednik tradicije automobila DS, koji su se oduvijek odlikovali avangardnim duhom, karakterom, profinjenošću i najnaprednijom tehnologijom. Novi DS 4 jest i bit će jedinstvena i nezaobilazna ponuda u segmentu vrhunskih kompaktnih limuzina.

DS 4 Crossback 2015 - 03

DS 4 Crossback istinski je svestran automobil. Njegov duh uglađenog pustolova odražava se u povišenom podvozju, velikim crnim kotačima te posebno u oblogama blatobrana i krovnim nosačima.

Tako Novi DS 4 i DS 4 Crossback savršeno utjelovljuju automobile DS koje krasi:

  • snažan identitet naglašen novim prednjim krajem (prednja maska DS Wings izravno preuzeta s konceptnog automobila Numéro 9, i nova svjetla DS LED VISION),
  • najnaprednija tehnologija uz ponudu internetskih usluga DS CONNECT, uključujući protokol CarPlay®, predstavljen na Novom DS 4 i DS 4 Crossback,
  • snažni motori koji razvijaju do 210 KS i s emisijama CO2 od 97 g/km i 138 g/km,
  • te naposljetku profinjenost armaturne ploče i obloga na vratima presvučenih kožom napa, te presvlake sjedala u obliku narukvice ručnog sata od poluanilinske kože, ekskluzivne značajne Marke DS.

DS 4 Crossback 2015 - 02

Ti će se modeli svjetsku premijeru imati na Frankfurtskom salonu automobila 2015., a od novembra 2015. počinje prodaja na evropskom tržištu.

DS 4 Crossback 2015 - 06

 

Kategorije: Automobili, Noviteti