Citroën C3 Aircross – Novi kompaktni SUV

Citroën C3 Aircross – Novi kompaktni SUV

Citroën jača svoj međunarodni pohod na tržište SUV-ova prošlog aprila na Šangajskom salonu, pohod SUV-ova marke Citroën ubrzava se 2017. na međunarodnom nivou. Marka danas predstavlja Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross, spreman za osvajanje segmenta koji se od 2012. do 2016. upeterostručio u Europi i u svijetu.

SUV-ovi osmišljeni tako da budu „people minded”, nadahnuti su kupcima te se od samog dizajniranja prilagođavaju njihovim doživljajem automobila te njihovom željom za svijetom automobila ispunjenim optimizmom i druženjem.

„Nova generacija” SUV-ova koji vanjskom stilu daju zaštitnički karakter, odlikuju se privlačnošću drukčije, energične osobnosti i čine novi uzor u pogledu udobnosti, praktičnosti i ugodnog boravka u automobilu. Dokaz su čitavog znanja i umijeća Marke u području dizajna, uređenja kabine i zadovoljstva.

Nakon otkrivanja modela C5 Aircross, Citroën jača svoj međunarodni pohod na područje SUV-ova i predstavlja Novi C3 Aircross, kompaktni SUV „nove generacije” i snažnog karaktera. Njegov jedinstveni oblik i izdašnu zapreminu daju mu snažan i svjež stav. Osobnost vozila ojačana je velikim mogućnostima personalizacije, uz 90 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja.

Taj SUV nadahnut je zahtjevima kupaca, tako da je „people minded”, odnosno po mjeri čovjeka, odlikuje se prostranošću i modularnošću bez premca te je otvoren prema okolini zahvaljujući ostakljenom panoramskom krovnom otvoru. Simbol programa „Citroën Advanced Comfort®”, C3 Aircross poziva na ugodan boravak u automobilu i jedinstveno iskustvo vožnje.

S lakoćom se kreće u gradu kao i na otvorenoj cesti te povećava mogućnosti za bijeg iz svakodnevice uz Grip Control® i Hill Assist Descent, a broji i 12 sistema za pomoć u vožnji, kao što su head-up zaslon i 4 tehnologije za bolju umreženost, na primjer bežično punjenje za pametni telefon. Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross lansira se u januaru 2018 na tržištu Bosne i Hercegovine.

Kategorije: Noviteti