Test navigacija: Mio za ljeto 2011.

Navigacija Mio

Test navigacija: Mio za ljeto 2011.

Zahvaljujući današnjoj tehnologiji, navigacioni uređaji su danas puno više od zamjene štampane karte. Današnji moderni GPS uređaji karakterišu mnogobrojne multimedijalne mogućnosti i napredne softverske funkcije koje čine upotrebu ovog uređaja zabavnim ali i vrlo korisnim. Današnji navigacioni uređaji pružaju puno toga, poput TVa, pregledanja video sadržaja, pregleda fotografija, slušanja muzike, pretrage interneta itd.

Pored svega navedenog, osnovna namjena uređaja nije zapostavljena pa je tako maksimalno unaprijeđena kako bi olakšala korištenje i onim manje spretnim.

Mio kopmpanija je proizvela baš takav kvalitetan software, koji ga razlikuje od ostalih proizvođača. Mio Spirit softver je tokom godina bio unapređivan i danas važi za jedan od najpotpunijih i najfunkcionalnijih softverskih rješenja na tržištu. Karakteristike koje svakako doprinose popularnosti Mio navigacionih uređaja su jednostavnost i brzina navigacije kroz sam Spirit softver. Spirit 2, je aktuelna verzija ovog softvera, a sadrži jedanaest preglednih ikona na ekranu uređaja.

Zanimljivo je izdvojiti da aktuelni Spirit 2 softver u Mio navigacionim uređajima nudi mogućnosti finog podešavanja i dodatnih funkcija kao što su: Economical Routing, Lane Guidance, Key Word Search, Text-To-Speech, NavPix. Jedna od interesantnijih mogućnosti je i Economical Routing, s kojom možete planirati put na najbolji način i tako napravite određene uštede u putovanju. Pod tim podrazumjevamo da možete birati između najbržeg puta gdje će te uštediti vrijeme ili najkraćeg puta gdje će te uštediti na gorivu. Lane Guidance na jednostavan, vizuelan način pruža informaciju o traci u kojoj vozač treba da bude kako bi pravovremeno mogao da skrene sa puta. Text-To-Speech je praktično audio vodič, tj Mio GPS uređaj vam govori kuda treba da vozite, gdje se nalazite u svakom trenutku i kuda treba da skrenete. Key Word Search, je pretraga po ključnim riječima. Vrlo korisna opcija koju poseduje Spirit softver i koja funkcioniše slično kao i pretraga na internetu, gdje vi ukpišete riječ koja je vezana za željenu lokaciju i u rezultatima pretrage, na ekranu, vam bude prikazana tražena adresa.

Spirit kao vrlo popularan i priznat softver, nalazi se u svim aktuelnim modelima GPS uređaja Mio kompanije. Na našem tržištu su dostupne Mio Moov S Serija sa modelima S600, S605, S655 i S760, kao i Mio Moov M serija sa modelima M200, M300 i M400. Kompanija Mio ima kompletnu ponudu GPS uređaja, koji će zadovoljiti širok krug korisnika, prije svega kvalitetom, a tako vrlo pristupačnom cijenom.

Kategorije: Oprema, Testovi