301 Taxi u Mostaru!

Peugeot 301-ice izabrane za taxi vozila u Mostaru

Peugeot 301 taxi vozila

Kompanija Stebos d.o.o. iz Mostara, koja je vlasnik nove taxi službe “Halo Taxi”, odlučila se za Peugeot vozila. Mostarci, kao i mnogobrojni turisti koji svakodnevno posjećju ovaj grad, imat će priliku voziti se u Peugeotu 301, modelu Peugeota koji je jedini zastupljen u floti firme “Halo Taxi”.

“Drago nam je da se kompanija Stebos iz Mostara odlučila za Peugeot i da su kao taxi vozila za početak izabrali naših 8 301-ica, model 301 koji će sigurno pružiti svim građanima veoma udobnu i sigurnu vožnju. 301-ica se pokazala kao komforno, elegantno, prostrano i sigurno vozilo koje je idealno za bosanskohercehovačke uslove vožnje. Sigurni smo da će klijenti “Halo Taxija” biti zadovoljni, rekao je Ante Pehar, direktor Croauto d.o.o ovlaštenog Peugeot koncesionara.

Peugeot 301 nastao je iz 120 godina iskustva u kreiranju automobila. Prije lansiranja vozilo je  prešlo 4.000.000 testnih kilometara i 2.500 kontrola kvaliteta. Kompaktna porodična limuzina proizvodi se u Vigu, najvećoj tvornici automobila u Španiji.

Pored pouzdanosti i prostranosti jedna od glavnih karakteristika 301-ice je veoma niska potrošnja dizelskog motora od 92 KS koja iznosi mješovito 4,3 l/100 km, što ovaj model čini vrlo privlačnim za tržište BiH.

Peugeot 301 sa dizelskim motorom, klimom, CD i mp3 uređajem, ESP-om, električnim podizačima stakala, metalik bojom, centralnim zaključavanjem, board kompjuterom i 4 godine garancije , dostupan je po cijeni od 26.250 KM.

Taxi u Mostaru - Peugeot 301

Kategorije: Vijesti