Novi Peugeot 301 – Zvanično predstavljen

Novi Peugeot 301 – Zvanično predstavljen

Novi Peugeot 301 je jasna ilustracija internacionalizma Peugeot brenda i demonstrira želju kompanije da pokori nova tržišta. Riječ je o modelu koji je specifično dizajniran da bude dostupan širokom opsegu korisnika privučenih limuzinama sa četvoro vrata koje su dostupne i koje predstavljaju određeni status.

Peugeot 301 za koji se očekuje da bi mogao da postane jedan od najbolje prodavanih modela ovog brenda pozicioniran je u samom srcu segmenta kojem pripada. On nudi moderan stil i karakteristike koje su pažljivo usvojene da ispune očekivanja različitih tržišta na kojima će se ovaj model prodavati.

Peugeot 301 inkorporiše najnovije stilske tragove nudeći moderni dizajn i karakter koji inspirira emocije i daje osećaj snage. Pored toga, dizajn novog modela je vođen željom da se kreira model koji će biti najbolji u klasi i u tom smislu zadovoljeni su najviši kriteriji brenda.

Peugeot 301 je razvijen da usvoji sve uslove korištenja i ekstremne uslove, bilo da je to hladno ili toplo vreme ili loša putna mreža. Sa ukupnom dužinom od 4,44 metra ovaj model izdvaja sebe optimizovanom i darežljivom strukturom koja je korak ispred konkurencije.

Peugeot ovim modelom postavlja određne standarde u segmentu kojem ovo vozilo pripada: Naime Peugeot 301 nudi najviši prostor za putnike pozadi u klasi zahvaljujući činjenici da vozilo karakteriše 2,65 metra međuosovinskog rastojanja. Takođe, tu je i najbolja u klasi zapremina prtljažnika od 506 litara, bezbjedno upravljanje u kombinaciji sa visokim nivoom komfora, odnosno širok spektar dostupne bezbjednosne opreme: ESP, ABS, do četiri vazdušna jastuka, kočenje u vanrednim situacijama i drugo.

Kategorije: Vijesti