Novi Volvo Truck Centar

Novi Volvo Truck Centar

Volvo d.o.o., kompanija u vlasništvu Volvo Trucks-a, otvarila je najveći Volvo Truck Centar u Bosni i Hercegovini. Novi Volvo Truck Centar nalazi se u Laktašima u Republici Srpskoj.

Volvo Trucks centar u Laktašima će kupcima iz ovog regiona pružiti kompletnu paletu proizvoda i usluga, počevši od prodaje kamiona, servisa, originalnih Volvo dijelova, te drugih poslovnih rješenja koje transportnim kompanijama donose znatne uštede u poslovanju.

„Ovaj novi i moderan servisno – prodajni centar je u skladu sa Volvo Trucks strategijom čiji je cilj poboljšanje zadovoljstva kupaca i ispunjavanje njihovih rastućih očekivanja i potreba za učinkovitim i optimalnim prevoznim rješenjima“, kaže Tom Jorning, direktor regije Central East, koji je prisustvovao na svečanosti otvorenja.

„S novim centrom sada smo u mogućnosti našim kupcima ponuditi cjelokupnu paletu usluga za njihove kamione. Naši kupci sada mogu očekivati vrhunsku podršku sa kvalitetnim proizvodima i ekonomičnim poslovnim rješenjima. Vjerujemo da ćemo dodatno povećati zadovoljstvo naših kupaca zbog povećanog servisnog kapaciteta i visoke razine usluge“, kaže Johan Björnor, direktor jadranskog regiona.

Kategorije: Vijesti