Peugeot uz turneju Rundek Cargo Tria

Peugeot Logo 2014

Peugeot uz turneju Rundek Cargo Tria

Prepoznavajući  potrebu podržavanja  kulturnog života i afirmacije muzičke scene u Bosni i Hercegovini, Peugeot u BiH je pružio podršku predstojećoj bosanskohercegovačkoj turneji Rundek Cargo Tria koji će predstaviti album „Mostovi“.

“Tradicionalne podrške projektima kao što je ova turnera, Peugeot-u pružaju veliko zadovoljstvo. Ponosni smo što smo dio ove priče i što možemo dati svoj doprinos kulturi u našoj zemlji, i što će posjetioci uživati u muzičkim izvedbama ovog tria, naročito kada su aktivnosti ove turneje usmjerne ka promociji i podršci zapostavljenih institucija kulture u Bosni i Hercegovini“, izjavio je Danijel Despotović, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika za Peugeot proizvode u BiH.

Turneja Rundek Cargo trija počinje sutra, 14. augusta u Mostaru a u sklopu ljetne turneje posjetiće i Sarajevo, Travnik i Zenicu. Fanovima FB stranice, Peugeot BiH poklanja 2 ulaznice za koncert koji će se održati 19.  augusta. Ulaznice će se poklanjati putem  Peugeot BiH stranice.

Kategorije: Vijesti