Renault nudi besplatan pregled i popust do 25% na originalne dijelove

Zimske radosti u Renault servisima

Zimske radosti u Renault servisima: Besplatan pregled i popust do 25% na originalne dijelove

Renault je i ove zime pripremio servisnu akciju s akcentom na besplatan i temeljit pregled vozila darujući popust do 25 posto pri kupovini originalnih rezervnih dijelova, akumulatora i autokozmetike. Zaista je pravo vrijeme za posjetu ovlaštenim Renault servisima!

Dolazak zime znatno mijenja uslove korištenja vozila i zahtjeva pravilnu pripremu određenih sklopova na automobilu. Zato Renaultovi stručnjaci ne žele ništa prepustiti slučaju i s razlogom preporučuju temeljiti pregled vozila pred dolazak zimskog režima vožnje s akcentom na dijelove ovjesa, kočionog sistema, rashladnih tekućina, rotirajućih komponenti itd. No, uz besplatan pregled Renault daruje i niz pogodnosti prilikom servisiranja vozila.

Posjetom bogatoj mreži ovlaštenih servisa do 15.12.2015. godine svi vlasnici Renault i Dacia vozila ostvaruju višestruke prednosti. Naime, u Renault servisima širom BiH zagarantovan je besplatan pregled vozila u 33 kontrolne tačke uz popust do 25 posto na originalne rezervne dijelove.

Pogodnosti uključuju i popuste na prateću opremu, Renault originalne akumulatore sa tri godine garancije kao i autokozmetiku.

Samo redovnim pregledima u ovlaštenim servisima i ugradnjom isključivo originalnih Renault dijelova vlasnici vozila poštuju pravila ispravnog održavanja, te na taj način postižu veći stepen sigurnosti u vožnji i poštuju bezbjednost svih sudionika u saobraćaju. Renaultovi stručnjaci dodatno ističu da je uz redovno održavanje zagarantovan duži životni vijek i zadržavanje veće vrijednosti  vozila.

Svaku besplatno izdatu ponudu ili predračun za vrijeme trajanja akcije moguće je realizovati do 01.03.2016. godine. u cijeloj mreži ovlaštenih Renault servisa u Bosni i Hercegovini.

Kategorije: Vijesti