Simfonija za motor

Novo premium EUROCLASS gorivo

Simfonija za vas motor

19.6.2013. – U Bečkoj kafani hotela Europe u Sarajevu, održana svečana promocija novog proizvoda koji se našao u portfoliju Energopetrola i HoldIne. Riječ je o novom premium gorivu EUROCLASS.

Uvođenjem EUROCLASS goriva, HoldIna i Energopetrol na svojim benzinskim stanicama sada nude gorivo premium kvalitete koje ispunjava EURO 5 standarde, a u kojem se primjenjuju aditivi svjetske klase.

”EUROCLASS premium goriva se temelje na poznatim visokokvalitetnim gorivima Eurosuper 95 i Eurodiesel koja zadovoljavaju EURO 5 standarde. Ovim potezom, naša kompanija je samo učvrstila lidersku poziciju na tržištu. Također, povjerenje kupaca će opravdati brzo primjetne prednosti korištenja novih EUROCLASS goriva: više prijeđenih kilometara po jednom rezervoaru i poboljšane radne osobine automobila. Energopetrol i INA su tradicionalni brendovi u regionu i mi smo ponosni na našu tradiciju, ali istovremeno težimo ka liderstvu na polju tehnologije i kvaliteta”, izjavio je Laszlo Bartha, izvršni direktor HoldINA i direktor Maloprodaje.

Tretiranjem bezolovnog motornog benzina i dizelskog goriva višenamjenskim aditivima poboljšava se kvaliteta goriva i vozna svojstva, a pozitivni učinci aditiva su: produžen vijek trajanja motora, osigurana optimalna mazivost, smanjena emisija štetnih plinova, poboljšano sagorijevanje i smanjeno trošenje dijelova motora.

EUROCLASS goriva su namijenjena svim tipovima vozila, jer su pozitivni učinci uočljivi na svim generacijama automobila, a dostupno je na 91 benzinskoj stanici u našoj zemlji.

Specijalna gošća promocije – violončelistica Ana Rucner

Svojim poslovnim partnerima i novinarima, Energopetrol i HoldINA su večeras pripremili posebno iznenađenje – nastup fantastične violončelistice Ane Rucner.

Svojim jedinstvenim strastvenim stilom i kreativnim repertoarom koji kombinuje klasičnu i modernu muziku, Ana je oduševila sve prisutne.

Kategorije: Vijesti