Seat na sajmu automobila u Parizu 2016.

seat-ateca-geneva-auto-show-2016-3

Seat na sajmu automobila u Parizu 2016.

Važan događaj u automobilskom kalendaru dogodit će se u oktobru ove godine koji ne možete propustiti. Prvog oktobra otvara se Pariz Motor Show čija će vrata za posjetioce biti otvorena sve do šesnaestog dana oktobra. Još jednom u Pariškoj Expo Porte de Versailles bit će prisutni svi najveći i najpoznatiji brendovi automobilske industrije iz cijelog svijeta.

Nakon svjetske premijere novog modela Seat Ateca na ženevskom salonu automobila ove godine, Seat će na pariškom salonu predstaviti viziju modernog SUV-a Ateca sa Xcellence opremom. Kao i uvijek, Seat štand bit će smješten u Volkswagen grupu, koja će svoje mjesto zauzeti u u hali 4. Ovaj štand bit će usmjeren na digitalizaciju marke, prikazivanje najnovijih inovacija iz Seat-a te će ponuditi nova iskustva kroz korištenje inovativnih i inteligentnih tehnologija.

Novi model Seat Ateca bit će u glavnom fokusu prikazujući kako upotreba moderne tehnologije može unaprijediti iskustvo u vožnji. Posjetioci će imati priliku da uživaju u doživljaju Barselone i modela Seat Ateca pomoću virtuelne stvarnosti u udobnosti Smart fotelje koja se kreće u skladu sa video materijalom koji se prikazuje.

Još jedan kuriozitet na izložbi bit će premijerno prikazan Bitbrain konfigurator vozila. Bitbrain konfigurator vozila mjeri mentalne stimulanse i automatski konfiguriše model Seat Ateca bez potrebe da korisnik koristi ruke ili glasovne komande.

Van hale na otvorenom prostoru posjetioci će moći da vide tri verzije modela Seat Ateca koje će se nalaziti kod glavnog ulaza. Ovaj štand će posjetiocima pružiti duh Barselone u Parizu “Created in Barcelona” koji je glavni motiv i pruža najbolji uvid u to kako je izuzetan pogled na grad inspirisao novi model Seat Ateca.

Kategorije: Auto sajam