Bentley Continental GT Speed Convertible 2014.

Bentley Continental GT Speed Convertible 2014

Bentley Continental GT Speed Convertible 2014.

Continental GT Speed Convertible, novi je glavni Bentely model kada je riječ o performansama u formi kabrioleta. Takođe ovo je najbrži kabriolet na svijetu koji ima četiri sjediša. oletima sa četiri sjedišta. Novi GT Speed Convertible kombinuje zadovoljstvo vožnje u kabrioletu sa vrhunskim performansama koje nudi 6.0-litreni twin-turbo W12 motor koji razvija 616 KS. Motor je dobio unaprjeđenje u pogledu potrošnje goriva, pa je postignuta ušteda od 15% u odnosu na prethodni model.

Prerađena osmostepena transmisija, dodatno spušten ovjes i prerađen sistem za upravljanje. Ovim se obezbjeđuju uzbuđujuće ubrzavanje kao i oštro, komunikativno upravljanje bez ikakvog ugrožavanja komfora vožnje po kojoj je Bentley specifičan. Vozilo posjeduje permanentni sistem pogona na sva četiri točka koji osigurava optimalnu vučnu silu i isporučuje snagu na točkove bez obzira na uslove puta. Novi GT Speed Convertible ima maksimalnu brzinu od 325 km/h.

Vozilo je opremljeno ekskluzivnim 21“ aluminijumskim točkovima, tamnom rešetkom motora i novim ispušnim sistemom. U kabini je potpuno savršenstvo ručno rađenog enterijera sa mnoštvom kožnih i visokokvalitentih elemenata. Unutrašnjost obiluje sa dosta ukrasa koji su u potpunom skladu sa tradicijom luksuza Bentley branda.

Continental GT Speed Convertible svoj međunarodni debi imat će na sajmu automobila u Detroitu 14. januara 2013. godine.

Kategorije: Sportisti