Nova generacija Opel Astre sa svjetlom IntelliLux s LED matricom

Opel Asta LED-Matrix Light-

Nova generacija Opel Astre sa svjetlom IntelliLux s LED matricom

Pametni sustav svjetala budućnosti bit će premijerno predstavljen s novom generacijom Opel Astre na Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu.

S novom će Astrom revolucionarno svjetlo IntelliLux s posve LED matricom koje omogućuje vožnju s dugim svjetlima koja ne zasljepljuju prvi put biti dostupna u kompaktnoj klasi, čineći tako vrhunsku tehnologiju svjetala dostupnom dosad najvećoj publici. Nakon predstavljanja biksenonskih prilagodljivih svjetala s trenutno aktuelnom generacijom Astre Opel ponovno svojim sljedećim kompaktnim prodajnim hitom preuzima pionirsku ulogu u tehnologijama svjetala.

„Demokratiziramo tehnologiju čineći inovacije cjenovno pristupačnima i uvodeći ih u vozila iz masovne proizvodnje. Naše novo svjetlo s LED matricom IntelliLux savršen je primjer. Uvođenjem ove tehnologije svjetala u klasu kompaktnih vozila Opel postaje prvi proizvođač automobila koji u tom segmentu nudi ovaj visokoučinkoviti i visokoperformansni sustav svjetala. Naša integracija LED tehnologije nudi izvanredne noćne performanse, povećavajući sigurnost vozača i svih oko njega“, rekao je Charlie Klein, potpredsjednik inženjerskog odjela za vozila u Opelu.

Kategorije: Nova tehnologija