Novi Opel Combo Life – Predstavljen najbolji porodični prijatelj

Novi Opel Combo Life – Predstavljen najbolji porodični prijatelj

Opel nastavlja svoju proizvodnu ofenzivu predstavljanjem pravog svestranog modela u obličju novog Opel Comba Life – čudesnog obiteljskog automobila s pregršt inovacija, koji čini sve mogućim.

Iznimno je prostran, krajnje praktičan i svestran, opremljen jednim ili dvama kliznim vratima te se može naručiti u kratkoj (4,4 m) ili dugoj (4,75 m) verziji i kao peterosjed ili sedmerosjed. S novim Opel Combom Life bit ćete junak svog lokalnog sportskog tima kad na sljedeću utakmicu povezete cijeli sedmeročlani tim zajedno sa sportskom opremom.

Vaš obiteljski podmladak može se opustiti na tri pojedinačna stražnja sjedala pri čemu sva imaju Isofix nosače za dječju sjedalicu i zahvaljujući panoramskom staklenom krovu uživati u prekrasnom pogledu na nebo. I vaši će prijatelji obožavati izvanrednu prostranost i pitati kad mogu posuditi vaš novi Opel Combo Life za svoje izlete u najbližu trgovinu švedskog namještaja.

No još je impresivnije što novi Opel Combo Life u svom segmentu podiže ljestvicu na području tehničke ozbiljnosti kao i  sigurnost i udobnost na novu razinu. Opremljen je tehnologijama i pomoćnim sistemima namijenjenima vozaču dobro poznatim iz segmenata kompaktnih vozila i SUV-ova, kao što su upozorenje na umor vozača, stražnja kamera s pogledom iz ptičje perspektive u rasponu 180°, Head Up zaslon, IntelliGrip te značajke koje pridonose udobnosti poput grijanih sjedala i grijanog kožnog upravljača.

Povrh svega toga, novi Opel Combo Life ugodan je i oku zahvaljujući robusnim proporcijama kojima ostavlja snažan dojam. Peta generacija Comba temelji se na posve novoj arhitekturi koja na prvo mjesto stavlja želje, sigurnost i udobnost putnika.

“Novi Opel Combo Life ključna je komponenta naše proizvodne ofenzive. Taj naš novi model definitivno će se svidjeti obiteljima zbog svoje svestranosti i prostranosti u kombinaciji s izvanrednom ponudom ultramodernih pomoćnih sustava namijenjenih vozaču, koji čine vožnju sigurnijom, a putovanja ugodnijima“, rekao je glavni izvršni direktor Opela Michael Lohscheller. „Taj automobil ima golem potencijal za rast robne marke i omogućuje nam da svom snagom napadnemo važan segment malih kombija.“