Nova Opel Astra osvojila je nagradu „Zlatni volan 2022.”

Nova Astra

Nova Opel Astra osvojila je nagradu „Zlatni volan 2022.”

Nova Opel Astra najbolji automobil u kategoriji do 50.000 €.

Nova Opel Astra osvojila je nagradu „Zlatni volan 2022.” Također i prvi put elektrificirana kao plug-in hibrid, Astra s 5 vrata i Sports Tourer uvjerila je čitatelje časopisa AUTO BILD i BILD am SONNTAG, kao i stručni žiri. Najnovija generacija popularnog automobila kompaktne klase njemačkog proizvođača automobila pobijedila je snažnu konkurenciju i osvojila jednu od najprestižnijih nagrada u automobilskoj industriji kao „Najbolji automobil do 50.000 €”1.

Istovremeno, Opel slavi iznimnu seriju uspjeha s novom Astrom. Uz „Zlatni volan 2022.”, proizvođač je prvi put „trostruko” pobijedio: treći put zaredom nagrada je dodijeljena Opelu. Godine 2020., Opel Corsa-e osvojila je prestižnu nagradu, a prošle godine Opel Mokka-e . Također, trenutačna je nagrada već 20. „Zlatni volan” za Opel.

„Zaista smo pogodili s novom Opel Astrom”, izjavio je glavni izvršni direktor Opela Florian Huettl na svečanoj dodjeli nagrade „Zlatni volan 2022.” u Axel Springer Hausu u Berlinu. „Naša najnovija generacija kompaktne klase nije samo uvjerljiva, već i uzbudljiva, posebice kao plug-in hibrid. Jako nam je drago da su to prepoznali čitatelji časopisa AUTO BILD i BILD am SONNTAG, stručni žiri i urednički tim.”

Kategorije: Vijesti