ŠKODA KAMIQ ScoutLine – Još spremnija za Offroad vožnju

ŠKODA KAMIQ ScoutLine – Još spremnija za Offroad vožnju

Češki proizvođač automobila predstavlja novu izvedbu svog gradskog kompaktnog SUV modela.

Novi KAMIQ ScoutLine sadrži, između ostalog, matirane crne obloge točkova, upečatljive srebrne detalje na karoseriji, velike aluminijske felge od 17 ili 18 inča i potpuna LED zadnja svjetla.

KAMIQ je prvi model u Škodinoj SUV porodici koji će imati ScoutLine izvedbu koja se bazira na Ambition paketu opreme. Za ovu izvedbu KAMIQ-a dostupne su sve pogonske jedinice koje se nalaze u ponudi za ovaj model.

Ponudu motora čine tri benzinska agregata, jedan dizel i jedan G-TEC agregat kojeg pokreće prirodni gas (CNG). Motori isporučuju snagu između 90 KS i 150 KS. Za model KAMIQ ScoutLine u ponudi je dvanaest različitih boja, od čega su dvije metalik.

ŠKODA KAMIQ ScoutLine ima prednji spojler koji može imati opciono zaštitnu podlogu i zadnji difuzor. Ove zaštite dolaze u srebrnoj boji, kao i bočni pragovi, vanjska ogledala i šina za krovne nosače.

Unutrašnjost se može pohvaliti ThermoFlux sjedištima i posebnim dekorativnim elementima. Tu su i neki dekorativni elementi poput hromiranih ukrasa oko otvora za ventilaciju te aluminijske obloge nožnih komandi.

Prednja sjedišta podesiva su po visini i imaju posebne ScoutLine presvlake izrađene od prozračne ThermoFlux tkanine i Suedia mikrofibera. Volan, ručica mjenjača i ručna kočnica presvučeni su kožom.

Putničku kabinu osvjetljava LED ambijentalno osvjetljenje u bijeloj boji, dok instrument tabla može biti osvijetljena u bijeloj ili bakarnoj boji. Pored toga tu su i LED svjetla za čitanje.

Dolazak modela Škoda kamiq scoutline na prva tržišta se očekuje u julu 2020. godine.

Kategorije: Noviteti