Novi Citroën SpaceTourer Business i Jumpy Kombi

Novi Citroën SpaceTourer Business i Jumpy Kombi

Novi Citroën SpaceTourer Business i Jumpy Kombi, moderna su vozila snažnog karaktera u ponudi do 9 sjedišta. Oni daju novi odgovor na potrebe poslovnih korisnika, savremenih porodica, ali i osoba koje vole putovati s prijateljima. Idu u korak s vremenom te beskompromisno objedinjuju udobnost, praktičnost i estetiku.

Zahvaljujući novoj platformi, novi SpaceTourer Business i Jumpy Kombi nude iznimna vozna svojstva i efikasnost te potrošnju s motorom BlueHDi 115 S&S po kojoj je „Best in Class“. Opremljeni su tehnologijama koje garantuju visok stepen sigurnosti i svakodnevni život čine lakšim.

Novi SpaceTourer Business i Jumpy Kombi prava su pratnja za intenzivan život bez granica. Novi Citroën SpaceTourer Business u ponudi je s dvije dužine ( M i XL), s dizelskim motorima najnovije generacije BlueHDi 115, 150 i 180 KS.

U bogatoj opremi ima tehnologije koje život čine lakšim, kao što su Kamera za vožnju unatrag, Head-up ekran u boji i navigacijski sistem 3D povezan s internetom s opcijom Citroën Connect Nav, ali i tehnologije koje pridonose sigurnosti, kao što su: prilagodljivi regulator brzine vozila, prepoznavanje znakova ograničenja brzine i preporuka brzine, sistem praćenja pažnje i Active Safety Brake, Coffee Break Alert, Driver Attention i Collision Risk Alert.

Sve su te tehnologije i usluge omogućile da novi Citroën SpaceTourerBusiness i Jumpy Kombi osvoji maksimalnih pet zvjezdica na testiranju EuroNCAP. Taj rezultat nagrada je za rad uložen u razvoj tog vozila, ali i za brojnu opremu za udobnost i sigurnost te za modularnu platformu najnovije generacije.

Kategorije: Komercijalna vozila