Danas slavimo 9 godina postojanja

Danas slavimo 9 godina postojanja

Danas slavimo jedan veoma poseban dan, 9. godišnjicu postojanja našeg auto moto portala.

Naime, 1. oktobra 2011. godine naš portal postao je dostupan svim ljubiteljima automobila. Naš motiv je bio posve jednostavan – Da na brz i jednostavan način informišemo čitaoce o novitetima i trendovima u automobilskoj industriji, te da kroz objektivne procjene i stručna mišljenja naših novinara realno predstavimo trenutnu ponudu automobila na našem tržištu s ciljem da olakšamo i doprinesemo odluci o kupovini automobila svim potencijalnim kupcima.

Ovaj motiv, na temelju kojeg smo osnovali naš portal, jako brzo se pretvorio u našu misiju koja i dan danas traje. Naš rad i kvalitet prepoznali ste vi kao čitatelji i brojni saradnici.

Naši autorski radovi sa zanimljivim i unikatni foto i video sadržaji iz automobilskog svijeta uvijek imaju za cilj prije svega pružiti korisne informacije.

Cijenimo vaš glas i vaše mišljenje

S ponosom ističemo da smo prvi automobilski mediji koji je prije šest godina uveo izbor “Test automobila godine”, čime smo našim čitaocima omogućili da svojim glasom, po svom ukusu i mišljenju odaberu svog favorita te da tako daju realnu ocjenu testiranim automobilima, ali i našem radu.

Pandemija COVID-19 mnogo toga je promijenila i otežala, pa tako i brojnost testiranja u 2020. godini, no bez obzira na to i ove godine održat će se izbor “Test automobila godine” pa vas pozivamo da krajem decembra glasate za jednog od kandidata.

Vjerujemo da ćete i u budućnosti nastaviti pratiti rad i zalaganje cijelog CARLANDER tima te intenzivno posjećujući naš portal. Sa druge strane mi ćemo nastojati da uvijek donosimo vama zanimljive i bitne sadržaje na unikatan nači.

CARLANDER tim se zahvaljuje na dosadašnjoj podršci i nadamo se da ćete i u budućnosti podržavati naš trud.

Kategorije: Vijesti