Novi Audi A8 debituje u filmu “Spider-Man: Homecoming”

Novi Audi A8 debituje u filmu “Spider-Man: Homecoming”

Prije službene svjetske premijere, novi Audi A8 pojavit će se na filmskom platnu. Top model ove premium marke doživjet će svoj debi u Marvelovom blockbusteru “Spider-Man: Homecoming”, koji će se u kinima početi prikazivati u julu.

Zaljubljenici u filmove bit će prvi koji će vidjeti novu A8 luksuznu limuzinu, tokom premijere filma koja će se dogoditi u Los Angelesu 28. jula.

U ovom Marvelovom blockbusteru Tom Holland igra ulogu “Petera Parkera” kojeg “Happy Hogan” (Jon Favreau) vozi okolo u novom Audiju A8 L. Ova filmska scena omogućit će gledaocima prvi pogled na prednji i bočni dizajn nove limuzine.

Osim toga, gledaoci će također moći vidjeti demonstraciju novih inovacija kao što su vrlo automatizirana vožnja u saobraćajnoj gužvi: tokom vožnje “Happy” skine ruke sa upravljača i limuzina nastavlja sama skretati, kao da se radi o čaroliji. Audi A8 preuzima zadatak vožnje kada se uključi Audi AI asistent za vožnju u koloni.

Uz Audi A8, još dva Audijeva modela pojavit će se u filmu “Spider-Man: Homecoming”: “Tony Stark” i dalje ostaje otmjen u modelu Audi R8 V10 Spyder, dok sam “Peter Parker” vozi Audi TTS Roadster.

Novi Audi A8 bit će službeno predstavljen javnosti 11. jula na Audijevom summitu u Barceloni. “Spider-Man: Homecoming” u kojem će se pojaviti novi Audi A8 počet će se prikazivati u kinima u cijelom svijetu u julu.

O filmu Spider-Man

Homecoming Mladi Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je imao senzacionalni debi u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat, započinje istraživati svoj novootkriveni identitet kao superheroj koji izbacuje paukovu mrežu u filmu Spider-Man: Homecoming. Oduševljen svojim iskustvom s Osvetnicima, Peter se vraća kući, gdje živi sa svojom tetom May (Marisa Tomei), pod pažnjom svog novog mentora Tonyja Starka (Robert Downey Jr.).

Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj dnevnoj rutini – opsjednut time da se dokaže da je više od prijateljskog Spider-Mana iz susjedstva – ali kada se pojavi Vulture (Michael Keaton) kao novi zločinac bit će ugroženo sve što Peter smatra važnim.

Kategorije: Vijesti